סלט פפאיה ירוק תאילנדי (סום טאם) עם שרימפס תאילנדי בגריל
המתכון סלט פפאיה תאילנדי ירוק (Som Tum) עם שרימפס תאילנדי בגריל יכול לספק את הכמיהה האסייתית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בוטנים, גזר, רוטב דגים תאילנדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב דגים תאילנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות עם רוטב אניס כוכב כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סום טאם (סלט פפאיה ירוק תאילנדי), סלט פפאיה ירוק בסגנון תאילנדי, ו סלט ברווז וירוק בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את הפפאיה (אני משתמש מקלף ירקות סטנדרטי), ולאחר מכן לחתוך פפאיה לשניים לגרוף זרעים שחורים, חלקלקים עגולים וחלק הבשר החוטי, אבל להיזהר לא לגרוף לתוך בשר טוב, מוצק לסלט. לגרוס את פפאיה על מנדולינה או פומפיה תיבת. תניח בצד. חותכים את קצות השעועית הירוקה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את השעועית. מבשלים עד מכרז פריך, על 3 עד 4 דקות.
חותכים את השעועית לשניים, על 2 אינץ ' באורך ולהוסיף אותם לקערה גדולה. בקערת ערבוב גדולה מקציפה את מיץ הסיד, רוטב דגים וסוכר, עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מערבבים את פפאיה מגורר, שעועית ירוקה וגזר עד מצופה היטב (אני אוהב להשתמש מלקחיים עבור זה). תוסיף את הכוסברה, מנטה ושרימפס מיובשים. ואז לערבב בצ ' ילי חם, לטעום.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בואו סלט לעמוד במשך 20 דקות או עד 2 שעות, מכוסה במקרר.
6
לפני ההגשה, מערבבים ברוב הבוטנים המרוסקים, שומרים כמה כפות לקישוט. בעת ההגשה, תלשו את הסלט במרכז הצלחת ומפזרים את הבוטנים הנותרים על גבי. המנה יכולה להיות מוגשת בכוחות עצמה, או עם שרימפס בגריל תאילנדי יסמין תאילנדי או אורז דביק, או עם אטריות ורמיצ ' לי-אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגריל
אטריות אורז
אורז דביק
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7
מחממים גריל לחום בינוני. בקערה גדולה להקציף את כל המרכיבים המרינדה יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
8
הוסף את השרימפס ולתת לרבד עד 1 שעה. גריל את השרימפס 4 עד 6 דקות בכל צד עד שהם מתחילים להתכרבל, לקבל ורוד בצבע ולהקים. לא לבשל או שהם יקבלו גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מברישים את השרימפס עם המרינדה במהלך הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
שים את המרינדה הנותרים בסיר קטן ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את המרינדה לפחות 2 דקות ומגישים אותו כרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מגישים את השרימפס עם סלט פפאיה. הערה של קוק: מרינדה / רוטב זה נהדר עם ירכיים עוף בשר חזיר פילה. אם באמצעות עוף או חזיר ואז להכפיל את מתכון המרינדה, להשרות במשך 4 שעות, גריל בהתאם.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.