קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מעושן "סושי" טופר

סלמון מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן "סושי" צילינדר. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו עלי תרד, סלמון, רצועות פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: סושי סלמון מעושן, סלמון מעושן וסושי אבוקדו, ו סושי סלמון מעושן אספרגוס.

הוראות

1
מחסנית פרוסות סלמון, עם פרוסות חופפות מעט, כדי ליצור מלבן 6x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מורחים עם 2 כפית. ממרח גבינת שמנת; לכסות עם תרד. בזהירות להפיץ גבינת שמנת נותרת על תרד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מסדרים פלפלים ומלפפונים לאורך 1 צד ארוך של מחסנית סלמון. החל מהקצה העליון, להפשיל סלמון, אופנה ג ' לי רול, לעשות יומן. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. לקרר 2 שעות או עד המשרד מספיק כדי לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים גליל עד 12 פרוסות; מקום על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.