סנטה פה פנה פרימוורה עם רוטב שמנת כמון-אנצ'ו צ'ילה
רוטב שמנת סנטה פה פנה פרימוורה w / כמון-Ancho צ'ילה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תירס, עלי כוסברה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את כל המרכיבים לפני שתתחילו לבשל.(התחל להרתיח את המים לפסטה שלך ולבשל אותו על פי הוראות החבילה.) בינתיים, להוסיף כ 1 כף שמן זית כתית נוספת 2 כף שום קצוץ טרי למחבת גדולה,כבדה, עמוקה nonstick ולהגדיר את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את בשר הקרקע למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לחמם את הבשר, לשבור כל גושים עם הכף שלך כך שהוא מתפורר.לאחר הבשר מבושל באופן מלא (כ 5 דקות בערך), להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר אותו לקערה קטנה ולהניח בצד; לנקז כל שומן/שמן הנותרים מהמחבת לנגב יבש עם מגבת נייר (להיזהר האצבעות).באמצעות אותו מחבת, להוסיף כ 1 כפית יותר שמן למחבת, יחד עם 1 כפית שום וכל בצל אדום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שום גויה®
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטגן, מעל חום בינוני-גבוה, על 2 דקות או עד בצל שקוף & משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.(אל תשכח לבדוק את הפסטה שלך).ברגע הבצלים התרככו קצת הם משחימים קלות, להוסיף את הפלפלים למחבת ולהמשיך לערבב על 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקישואים ואת התירס, ערבוב מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מוסיפים את המלח המתובל וכ -8 טחנות של פלפל שחור, ערבוב טוב כדי לצפות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
תן לירקות לבשל על 5 דקות - ערבוב לעתים קרובות-עד שהם עדיין קצת פריך, אבל רק מתחיל לרכך& חום.(בדוק את הפסטה שלך שוב).להחזיר את הבשר למחבת, וגם להוסיף את כל התבלינים הנותרים (כמון,Cajun תיבול, אבקת אנצ 'ו צ' ילה,ו 2-4 נתזים של רוטב חם לפי הטעם), ערבוב לשלב.מנמיכים את החום רק קצת בינוני לאט לאט לשפוך חלב התאדה, ערבוב כל הזמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
6 אונקיות קוקוס מגורר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הגבינה ומערבבים עד שהכל מעורבב יחד.להעלות את החום בחזרה בינוני גבוה ולתת את הרוטב לבשל רק קצת-בערך 5 דקות, ערבוב - זה יהיה די דק, אתה יכול dd קצת יותר שמנת חמוצה אם אתה מעדיף את זה קצת יותר עבה.בדוק את הטעם לתבלינים-הוספת קצת יותר מלח, רוטב חם, כמון, וכו ' במידת הצורך כדי להתאים את הטעם שלך.לזרוק מנוקז, פסטה חמה עם קצת שמן זית או חמאה לטעם-רק מספיק כדי לשמור על זה מלהידבק יחד (צעד אופציונלי).מחלקים פסטה בין 4 צלחות ארוחת ערב גדולות ומצקת את הרוטב למרכז של כל אחד.