ספגטי בקר קישואים
ספגטי בקר זוקיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות בלי מלח, ספגטי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו בשר טאקו קישואים ספגטי, ספגטי עם קישואים, ו קישואים " ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם. מבשלים בשר טחון על אש בינונית עד להשחמה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות ומרכיבים הבא 5; לטגן 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשר בקר, עגבניות, מים, רסק עגבניות, אורגנו מיובש. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 15 דקות או עקביות הרצוי.
מגישים מעל ספגטי מבושל; העליון עם קישואים מגורר וגבינה.
מקשטים עם גרגרי אורגנו טריים, אם תרצה.