ספגטי וקציצות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 680 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 687 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך ביצים, פירורי לחם, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 91%. ציון זה הוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות עוף לספגטי וקציצות, הספגטי והקציצות הטובים ביותר, ו ספגטי וקציצות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקציצות: בקערה גדולה, בעזרת הידיים מערבבים יחד את הבקר, החזיר, הפרמזן, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, הציר, המלח, הקאיין, הביצים, השום והבצל עד לאיחוד אחיד. היזהר לא לעבוד יתר על המידה בתערובת; אתה לא רוצה לדחוס את הבשר יותר מדי או שקציצות הבשר יהיו קשות. שים מעט שמן על הידיים שלך ויוצר באופן רופף לקציצות בגודל כדור גולף. אתה צריך בערך 2
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית. מוסיפים בעדינות את הקציצות ומשחימים היטב מכל הצדדים; זה ייקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
העבירו את הקציצות לצלחת, והכניסו למקרר עד שאתם מוכנים לבשל אותן בסוגו.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
5
לרוטב: באותה מחבת בה השתמשת לבישול הקציצות, מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומוסיפים את הסלרי, הבצל והגזר. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים, כ -8 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ואת עלי הדפנה ומבשלים עד ריחני, 1 דקה. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהוסיף את רסק העגבניות, קלוי אותו על החלק התחתון של המחבת במשך 1 דקה. מערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את העגבניות, ציר העוף והטימין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות רבה, מכוסים חלקית, עד שהם סמיכים ומופחתים משמעותית, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים בזהירות את הקציצות, כמה בכל פעם, ומבשלים, תוך ערבוב עדין מאוד מדי פעם - אל תשברו-א-יה! - עד מבושל דרך, 40 דקות. מחק את עלי הדפנה וענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
9
מוסיפים את רוב הבזיליקום ומערבבים, שומרים מעט כדי לפזר מעל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בינתיים מבשלים את הספגטי בסיר מים רותחים מומלחים עד אל דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להגשה מכניסים את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד רוטב מצקת על גבי ולאחר מכן את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מקשטים בבזיליקום טרי קצוץ ופרמזן טרי מגורד. צלחת את הרוטב הנותר ואת כדורי הבשר בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ספגטי וקציצות עובדים ממש טוב עם קיאנטי, נירו ד ' אבולה וסנגיובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.