זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות, כרישה וטרגון, ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנצ'טה, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז.
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הכרישה ומלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)
3
מוסיפים את המרק, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/4 כוס. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, 2 עד 3 דקות. מערבבים את טורקיה, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
המלצת יין: העישון של טורקיה יהיה הטוב ביותר עם יין אדום או לבן עם הרבה חומציות. לאדום, חפשו פינו נואר מאורגון. עבור לבן, נסה ריזלינג מאזור אלזס של צרפת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ריזלינג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק