קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת

עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים וזיגוג קצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה לבנה עם מילוי לימון ליים ומילוי קצפת קצפת ציפוי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. אם יש לך חלמונים, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגה לבנה תלת שכבתית עם מילוי וגלידה כתומה וציפוי, עוגת שכבה לבנה עם מילוי לימון, ו אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לימון ליים קורט: למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע, המים רותחים לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה והוא עקביות של מיונז, על 13 עד 15 דקות. (מעת לעת לבדוק כדי לוודא שהמים אינם רותחים על ידי הסרת הקערה מן הסיר באמצעות סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הקערה מהמים הבוערים. מיד לטאטא את החמאה 1 חתיכת בכל פעם, מחכה עד כל חתיכה נמסה לחלוטין משולב לפני הוספת הבא.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה. מסננים את הקרד, לחיצה על מוצקים וגירוד נוסף curd נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את מוצקים. מיד לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של curd כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד סט ומקורר, לפחות 3 שעות. (Curd יכול להתבצע בקירור עד 3 ימים קדימה.) בינתיים, להפוך את טעם מסוכר, אם שימוש.לקבלת גרידה מסוכרת(אופציונלית): באמצעות מקלף ירקות ולהיות זהיר כדי למנוע את הפית הלבן, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ולימונים ברצועות גדולות. דק מאוד לחתוך את הרצועות לאורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את ההתלהבות בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות אותו על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
6
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד את ההתלהבות במסננת; שומרים את הסיר (אין צורך לשטוף אותו).
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים 1/2 כוסות של הסוכר והמים הנמדדים בסיר השמורה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הוסף את הגוון השמור (שמור את המסננת—אין צורך לשטוף אותו) ומערבבים לשלב.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד גרידה הוא שקוף, כ 30 דקות. בינתיים, למקם את המסננת שמורות מעל קערה בינונית heatproof.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את התערובת דרך המסננת (שומרים את הסירופ לשימוש אחר) ומניחים את הגוון בצד להתקרר מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מניחים את שארית 1 כוס הסוכר בקערה בינונית. עבודה בקבוצות קטנות, לזרוק את ההתלהבות החמה בסוכר, ציפוי הרצועות ביסודיות. לנער את עודף הסוכר, להעביר את ההתלהבות לתבנית אפייה, ולהפיץ אותו לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה וקמח לנצל את כל עודף קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 1/4 כוסות של הסוכר והחמאה הנמדדת בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד התערובת אוורירית ואור בצבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף את גרידת וניל ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חצי מהחלב ומערבבים עד שרק התאגדו. המשך עם תערובת הקמח הנותרים וחלב, לסירוגין בין כל אחד, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.לשטוף ולייבש את הקערה של מערבל דוכן.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את החלבונים ביצה בקערה, לצרף אותו מיקסר לעמוד, ולהתאים את המיקסר עם מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לטאטא את הלבנים על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
הוסף את 1/4 הנותרים כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 45 שניות עד 1 דקה יותר. עצור את המיקסר.באמצעות מרית גומי, לקפל רבע של חלבוני הביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב באופן שווה; לקפל בעדינות את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא כיסים של לבן להישאר.מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
אופים עד פני השטח של העוגות מעיינות בחזרה כאשר לחוץ ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את העוגות מהתנור, מניחים על מדפים תיל, ולתת מגניב במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל אחד ולהפוך אותם על המדפים להתקרר לחלוטין, לפחות 45 דקות.עבור הזיגוג:כאשר מוכן לשרת את העוגה, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוסיפים את כל המרכיבים הציפוי לקערה המצוננת ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 1 1/2 minutes.To להרכיב: באמצעות סכין משונן, לקצץ שכבה דקה מאוד מכל העליון עוגה, רק מספיק כדי אפילו את פני השטח. חותכים כל עוגה במחצית אופקית, כך שיש לך 4 שכבות. Rewhisk לימון ליים curd עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים שכבת עוגה על מחבת עוגה הפוכה או צלחת הגשה. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ שליש מ ליים לימון (כ 1 כוס) על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שנייה באופן שווה להפיץ שליש נוסף של לימון סיד על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת עוגה שלישית באופן שווה להפיץ את לימון ליים הנותרים על החלק העליון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית והאחרונה. (אם השכבות מתחילות להחליק, השתמש בידיים שלך כדי ליישר אותם בחזרה, ואז למקם במקרר במשך 30 דקות כדי המשרד.) באמצעות סכין ארוכה ונקיה או מרית אופסט, מעיל את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם ציפוי קצפת בשכבה חלקה, אפילו. אם באמצעות גרידה מסוכרת, מפזרים חצי ממנו על גבי העוגה, עוזב גבול 1 אינץ'. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות את הגחמה הנותרת לתוך אינץ 1 התחתון של הצדדים עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה, ועוד כדי לצפות את המחבתותקמח עוגה, ועוד כדי לצפות את המחבתות6largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר12largesחלמונים (שמור 6 של הלבנים עבור העוגה)חלמונים (שמור 6 של הלבנים עבור העוגה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (מ 6 עד 8 לימונים בינוניים)מיץ לימון סחוט טרי (מ 6 עד 8 לימונים בינוניים)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת דק (מ 1 עד 2 לימונים בינוניים)גרידת לימון מגוררת דק (מ 1 עד 2 לימונים בינוניים)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלימוניםלימונים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרי (מכ -4 לימונים בינוניים)מיץ ליים סחוט טרי (מכ -4 לימונים בינוניים)1אוראו ממולאים כפוליםגרידת ליים מגוררת דק (מכ - 2 לימונים בינוניים)גרידת ליים מגוררת דק (מכ - 2 לימונים בינוניים)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלייםליים1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לצפות את המחבתותחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד כדי לצפות את המחבתות2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר