קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות השוקולד הכפולות של דורי גרינספן

עוגות השוקולד הכפולות של דורי גרינספן
המתכון Dorie Greenspan ' S Double Chocolate Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 5 שעות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 51 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לכם חמאה, קמח, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן, ו עוגת הבננה הטובה ביותר (Dorie Greenspan) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתכונן: מרכז מתלה בתנור מחממים ל 350 מעלות פרנהייט. להתאים את 12 תבניות של מאפין פח עם כוסות מאפין נייר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. עבודה עם מערבל לעמוד או מערבל יד וקערה גדולה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר ומכים במשך שתי דקות, עד שהוא מעורבב לתוך החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצה, ואז את החלמון, פועם במשך 1 דקה בין כל תוספת וגירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנצח את הוניל, ואז להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף חצי המרכיבים יבשים, ערבוב רק עד שהם נעלמים. לגרד את הקערה ולהוסיף את החמאה, ערבוב עד incorporated, ולאחר מכן לערבב את שאר החומרים יבשים. לגרד את הקערה, להוסיף את השוקולד נמס, ומערבבים אותו ביד עם מרית גומי. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתוך תבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים במשך 22 - 25 דקות, או עד צמרות העוגות הם קפיציים ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מעבירים את מחבת המאפין למתלה קירור ומאפשרים לעוגות להתקרר במשך 5 דקות לפני שהן נחשפות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני זיגוג.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
הפוך את זיגוג: להמס את השוקולד בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להעביר את הקערה לדלפק ולאפשר לו לשבת במשך חמש דקות. מערבבים בסוכר של קונדיטור מנופה, ואחריו חתיכות של חמאה קרה. מערבבים עד החמאה נעלמת לחלוטין לתוך השוקולד. השתמש מרית קטנה כדי להפיץ את הזיגוג על העוגות או לטבול אותם אם הזיגוג נראה דק מאוד (אם אתה מעדיף, לאפשר זיגוג להתקרר יותר, ואז להפיץ.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך