קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פולנטה קשות

עוגות פולנטה קשות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגות פולנטה קשות עם עגבניות טלג'יו ושרי, חמאה-זיגוג מיני עוגות תאנה עם רוטב וניל קשה, ו בשר חזיר, אפונה ועוגות פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר לשלב את החלב, מים, מפרץ וקיין. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה ומתבלים בנדיבות עם מלח. קח את התיבול לקצה מלוח מדי. כדי לעשות זאת אתה חייב לטעום כמו שאתה הולך. פולנטה פועלת כמחק מלח, אם אתה לא מתבלה בשפע כאן אתה לעולם לא להתאושש ממנו.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
ברגע שהנוזל הוא לרתיחה והוא מתובל כראוי, מפזרים את פולנטה whisking כל הזמן. לאחר הפולנטה משולב לעבור על כף עץ ומערבבים לעתים קרובות עד פולנטה הפך עבה. לטעום את הפולנטה כדי לראות אם זה מבושל דרך. אם זה עדיין מרגיש קמחי וגרגרי, להוסיף קצת חלב או מים יותר לבשל אותו עקביות עבה. חזור על תהליך זה, לפי הצורך, עד הפולנטה מרגישה חלקה על הלשון שלך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את עלה המפרץ ומערבבים מרווה קצוצה mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
קו 7 על 7 אינץ ' מחבת מרובעת עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הפולנטה למחבת מוכנה. מכסים את החלק העליון עם פלסטיק יותר מוחלק על פני השטח של פולנטה. צ ' יל במקרר עד הצורך. (כל זה לגמרי יכול להיעשות לפני הזמן, כמו אתמול! מגניב!)
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כאשר מוכן לשימוש, להסיר את הפולנטה מן המחבת לחתוך לצורות הרצויות. מעיל מחבת nonstick עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. ברגע שהמחבת חמה ומתחילה לעשן רק קצת, מוסיפים את צורות הפולנטה. מבשלים את הפולנטה משני הצדדים ולסיים על ידי זרועים קצת פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים למגש הגשה ומגישים בזמן חם.
9
איזו עוגה!!!!