קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג

עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז ושוקולד עוגת מרנג. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו מלח, סוכר מגורען, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג, עוגת שוקולד אגוזים ומרינג, ו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ומניחים 2 סדינים אפייה גדולים בנייר אפייה. צייר שני סיבובים 8 אינץ 'על גיליון אחד של הקלף ואחד סיבוב 8 אינץ' על השני.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה שלישית וטוסט במשך 12 עד 14 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
תן מגניב מעט, ולאחר מכן להעביר מגבת ולשפשף כדי להסיר את העורות. קוצצים את האגוזים. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-22
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה עם המלח במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר מגורען במהירות גבוהה עד נוקשה. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. מקפלים פנימה אגוזי לוז וצ ' יפס שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את השוקולד המותך בצד של הקערה בעדינות לקפל עד מרנג הוא מעורבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים את המרנג במעגלים המצוירים ואופים במשך 2 שעות ו -30 דקות, עד פריך; לסובב את המחבתות באמצע דרך האפייה. כבה את התנור, להשאיר את הדלת פתוחה ולתת למרנג להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בקערה של המיקסר עומד, להכות את השמנת עם הסוכר של ממתקים עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את המרנג מנייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מורחים את הקצפת על השכבות ועורמים אותם. מקררים או מקפיאים את העוגה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
חותכים לפרוסות ומגישים בטמפרטורת החדר.
11
מקשטים עם שבבי שוקולד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד