קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוגת אהבה מולטון שוקולד

עוגת אהבה מולטון שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1464 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 111 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, שעועית וניל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד כפולה אהבה, עוגת שוקולד אהבה אמיתית, ו עוגת אהבה שוקולד עם דובדבנים ואלכוהול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים 12 טבעות אפייה עם תרסיס ומסדרים אותם על תבנית אפייה משומנת מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את החמאה והשוקולד בקערת נירוסטה על דוד כפול. להמס עד צורות מרקם חלקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את הקערה על צ ' ילר כפול.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
* הערה של קוק: זה כמו דוד כפול למעט הקערה התחתונה מלאה קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הסוכר והביצים לקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים לאט את הביצים לתערובת השוקולד והחמאה, ואז מקפלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מלא את טבעות האפייה 1/2 - מלא עם הבלילה.
7
אופים בתנור עד הצדדים נקבעו אבל המרכז מבריק, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור, תן להתקרר כמה דקות, ואז להרים את טבעת האפייה מכל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להרכבה, להוסיף 1 עד 2 כפות קרם אנגלייז לכל צלחת הגשה.
10
מוסיף רוטב חמאה לצלחות באמצעות עיצוב מפואר. לעשות את אותו הדבר עם קולי פטל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
11
הוסף חתיכת טויל פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
12
מעבירים את העוגות המותכות מסדין אפייה אל הצלחות על גבי הרטבים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
רסס שוקולד רוטב על גבי ומקשטים עם פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
14
בסיר סיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את הקרם, שעועית וניל וזרעים, סוכר וחלמונים ביצה. מערבבים עם מרית גומי ישירות לגעת בתחתית המחבת שמירה על התערובת נעה מבלי להידבק. מבשלים את התערובת על חום בינוני במשך 15 דקות עד התערובת מתהדקת. מסננים ומקררים על אמבט קרח עד חלקה, עבה וקר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את פירות יער וסירופ לבלנדר. מחית, ולאחר מכן מסננים ויוצקים לתוך בקבוק לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר. מבשלים על חום גבוה עד עבה והסוכר מומס לחלוטין. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מערבבים את החומרים הרטובים יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מקפלים את רטוב עם יבש, קצת בכל פעם, עד incorporated.
21
יוצקים באופן שווה על גבי גיליון אפייה מצופה silpat.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
22
אופים במשך 5 דקות. לאפשר להתקרר, ואז לשבור לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
מוסיפים את השוקולד, המים והחמאה לדוד כפול. מערבבים עד נמס ואז מגניב טפטוף על גבי עוגות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק