עוגת אהבה מולטון שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1464 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 111 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, שעועית וניל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד כפולה אהבה, עוגת שוקולד אהבה אמיתית, ו עוגת אהבה שוקולד עם דובדבנים ואלכוהול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים 12 טבעות אפייה עם תרסיס ומסדרים אותם על תבנית אפייה משומנת מרופדת.
מערבבים את החמאה והשוקולד בקערת נירוסטה על דוד כפול. להמס עד צורות מרקם חלקות.
שים את הקערה על צ ' ילר כפול.
* הערה של קוק: זה כמו דוד כפול למעט הקערה התחתונה מלאה קרח.
מוסיפים את הסוכר והביצים לקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים לאט את הביצים לתערובת השוקולד והחמאה, ואז מקפלים בקמח.
מלא את טבעות האפייה 1/2 - מלא עם הבלילה.
אופים בתנור עד הצדדים נקבעו אבל המרכז מבריק, על 6 דקות.
הסר מהתנור, תן להתקרר כמה דקות, ואז להרים את טבעת האפייה מכל עוגה.
להרכבה, להוסיף 1 עד 2 כפות קרם אנגלייז לכל צלחת הגשה.
מוסיף רוטב חמאה לצלחות באמצעות עיצוב מפואר. לעשות את אותו הדבר עם קולי פטל.
מעבירים את העוגות המותכות מסדין אפייה אל הצלחות על גבי הרטבים.
רסס שוקולד רוטב על גבי ומקשטים עם פירות יער.
בסיר סיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את הקרם, שעועית וניל וזרעים, סוכר וחלמונים ביצה. מערבבים עם מרית גומי ישירות לגעת בתחתית המחבת שמירה על התערובת נעה מבלי להידבק. מבשלים את התערובת על חום בינוני במשך 15 דקות עד התערובת מתהדקת. מסננים ומקררים על אמבט קרח עד חלקה, עבה וקר.
מוסיפים את פירות יער וסירופ לבלנדר. מחית, ולאחר מכן מסננים ויוצקים לתוך בקבוק לסחוט.
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר. מבשלים על חום גבוה עד עבה והסוכר מומס לחלוטין. מגניב.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את החומרים הרטובים יחד בקערה.
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה נפרדת.
מקפלים את רטוב עם יבש, קצת בכל פעם, עד incorporated.
יוצקים באופן שווה על גבי גיליון אפייה מצופה silpat.
אופים במשך 5 דקות. לאפשר להתקרר, ואז לשבור לחתיכות.
מוסיפים את השוקולד, המים והחמאה לדוד כפול. מערבבים עד נמס ואז מגניב טפטוף על גבי עוגות.