עוגת גבינה דבש וניל
דבש וניל עוגת גבינה דורש על 3 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 482 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, דבש אספסת, דבש, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. נסו קרם חמאת שעועית וניל, מוס שוקולד לבן שעועית וניל וסירופ וניל לעוגת חתונה, עוגת גבינה וניל, ו עוגת גבינה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
קרום דבש בסגנון ביתי: מחממים תנור ל 325 מעלות.
ממיסים את החמאה על הכיריים בסיר קטן.
מערבבים את החומרים היבשים בקערה של מערבל חשמלי.
מוסיפים את הדבש, המים והווניל ומערבבים בעזרת חיבור ההנעה.
מערבבים על נמוך עד שנוצר בצק (יתכן שיהיה צורך במים נוספים ליצירת בצק-מוסיפים 1/2 כפית בכל פעם עד שהבצק מתאחד).
מוציאים את הבצק מהמיקסר. בעזרת האצבעות לחץ בעדינות את הבצק באופן אחיד לתחתית ולמעלה דפנות פשטידה או תבנית טארט בגודל 9 אינץ'.
אופים 15 דקות לתבנית פאי או 7 דקות לטארט. מגניב לגמרי. בזמן שהקרום מתקרר, הכינו את מילוי עוגת הגבינה שלכם.
מילוי עוגת גבינה: השקיעו יריעות ג ' לטין בקערת מי קרח ואפשרו לסדינים להתרכך או לפרוח (כ -5 דקות).
מניחים גבינת שמנת בקערת מתכת מעל מים רותחים ונותנים לה להמיס תוך ערבוב מדי פעם.
בקערת ערבוב גדולה שלבו שמנת חמוצה, דבש, זרעי שעועית וניל, שמנת כבדה ומלח. מקציפים בעזרת מערבל חשמלי עם מצורף להקציף עד שנוצרות פסגות רכות.
מסירים את גבינת השמנת מהאש. סוחטים עודפי מים מגליונות ג 'לטין מרוככים ומקציפים ג' לטין לגבינת שמנת.
מוסיפים לתערובת גבינת השמנת כ-1/2 כוס מתערובת השמנת החמוצה המוקצפת ומקציפים לתערובת אחידה. בעזרת מרית גומי מקפלים בעדינות את תערובת השמנת החמוצה שנותרה לתערובת גבינת השמנת.
להרכבה, גורפים את המילוי לתבנית פאי מוכנה. מכניסים למקרר ללא כיסוי לפחות 2 עד 3 שעות לפני שמוסיפים תוספת רצויה.
ניתן לקרר עוגת גבינה למשך 2 עד 3 ימים.