עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת
אם יש לכם קינמון טחון, עוגיות gingersnap, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת, עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת, ו עוגת גבינה עם דלעת מקושקשת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לערבב יחד את עוגיות gingersnap כתוש, פקאן, וחמאה. לחץ לתוך החלק התחתון, ועל 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים קרום 10 דקות בתנור שחומם מראש. להפריש להתקרר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת השמנת, סוכר 1/2 כוס, ווניל רק עד חלקה.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל אחד. מניחים בצד 1 כוס של התערובת. מערבבים 1/4 כוס סוכר, דלעת, קינמון, ואגוז מוסקט לתוך התערובת הנותרת.
מורחים את הבלילה בטעם דלעת לתוך הקרום, ושופכים את הבלילה הפשוטה על ידי כפיות על החלק העליון. מערבולת עם סכין כדי ליצור אפקט משובש.
אופים 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המילוי מוגדר. תריץ סכין מסביב לקצה המחבת. אפשר להתקרר לפני הסרת שפת המחבת. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.