, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, עוגיות וופל שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם קפוצ'ינו שוקולד, עוגת גבינה עם קפוצ'ינו שוקולד, ו קפוצ'ינו שוקולד מערבולת עוגת גבינה ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פקאנים, עוגיות וחמאה יחד; לחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9" משומן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
טפטוף עם שוקולד; צמרמורת עד שוקולד הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
יוצקים מילוי לתוך הקרום; אופים ב 300 במשך שעה אחת ו 10 דקות. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
מורחים ציפוי על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
הסר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
1
לשלב את כל החומרים; להתמזג עד חלקה.
1
חום שמנת וסוכר על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים שוקולד צ ' יפס, מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות