קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גנאש שוקולד

עוגת גנאש שוקולד
גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד מריר איכותי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 3 (7 או 8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של שעווה או נייר קלף. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד מים, קקאו ואבקת אספרסו עד חלקה, ואז לטאטא בחלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 1/3 כוסות למחבת), החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 30 עד 35 דקות עבור מחבתות 7 אינץ או 20 עד 25 דקות עבור 8 אינץ'. מגניב מחבתות על מדף 30 דקות, ואז להתהפך על מדפים, להסיר נייר, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
להביא קרם לרתיחה בסיר 3-4 ליטר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף בשוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל להפיץ, כ 4 שעות. (אם גנאש הופך עבה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
סדר שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת להפיץ 2/3 כוס גנאש באופן שווה על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת 2/3 כוס ganache, מתפשט באופן שווה, אז שכבת עוגה שלישית. (צינה גנאש במידת הצורך כדי לשמור על עקביות להפיץ.) עוגת צמרמורת עד מילוי גנאש הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ, מצמרר בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2
מורחים שכבה דקה של גנאש מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים, ואז לצנן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
מורחים גנאש הנותרים באופן שווה מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1
* שכבות עוגה עשויות להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.* גנאש עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ.* עוגה זו יכולה להתבצע גם 2 (8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות. פיצול שכבות אופקית, ולאחר מכן להשתמש 1/2 כוס ganache בין השכבות.* העוגה שהורכבה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה