תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת היער השחור. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את המדף במרכז התנור. חמאה וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'כי הוא 3 אינץ' עמוק כגון עובש springform.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולד
3
לנפות את הקמח 1/2 כוס, הקקאו, והמלח יחד על גיליון נייר קלף ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ווניל במהירות גבוהה עד התערובת שילשה בנפח והוא עבה מאוד, על 8 דקות. כאשר המקצף מורם, הבלילה תיצור סרט עבה כפי שהוא נופל בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
נייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מנמיכים את המהירות כדי לערבב בזהירות להקיש על החומרים יבשים לתערובת הביצה. ברגע שכל הקמח נוסף לביצים, עצור את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
5
יוצקים את החמאה המומסת, מקפידים להשאיר את המוצקים הלבנים והחלביים מאחור. עם מרית גומי גדולה, באמצעות משיכות מעט ככל האפשר, לסיים לקפל את תערובת הקמח וחמאה לתוך הבלילה עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מיד לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, למקם את המחבת על תבנית אפייה, ואופים עד העוגה מרגישה רק המשרד למגע, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר במשך כ 5 דקות. ואז להפוך את העוגה במהופך על מתלה להתקרר. זה יהיה לשטח העליון מעט כיפה.
1
מניחים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל במהירות בינונית גבוהה עד שהיא מחזיקה פסגות מוצקות. אל תפרזי; הקצפת צריכה להיות חלקה ומוצקה. מחלקים את השמנת ל 4 חלקים שווים ומניחים אותם בצד. (זה עוזר למנוע להגיע קצת האחרון של לקשט ולגלות שנגמר לך שמנת.)
מסננים את הדובדבנים ומחלקים אותם ל 2 ערימות שוות. שמור 8 עד 12 דובדבנים לקישוט העליון של העוגה אם אין לך דובדבנים טריים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3
מניחים את העוגה על משטח עבודה עם הדף המקורי שלה. לקצץ את כל הקשה. עם סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
להעביר את השכבה העליונה לצלחת הגשה, לסדר את זה בצד העליון למטה.
5
מברישים אותו בנדיבות עם הסירופ. עם מרית אופסט או מרית גומי, חלקה על שכבת 1/2 אינץ ' של קצפת. לדחוף את הקרם קצת מעבר לקצה העוגה. (זה מונע פערים כאשר אתה ליישב את השכבה הבאה על גבי.) נרפס חצי מהדובדבנים לתוך הקצפת, מפזר אותם באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים את שכבת העוגה האמצעית על גבי הדובדבנים, לחיצה קלה לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
מברשת עם סירופ, להפיץ עם קצפת, ולפזר את המחצית הנותרת של הדובדבנים על הקרם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 תותים קפואים ללא סוכר
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
לבסוף, להוסיף את שכבת העוגה האחרונה, לחתוך את הצד, על גבי הדובדבנים, שוב ליישב אותו לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מברשת עם סירופ. עם מרית הדובדבן או מרית גומי גדולה, מורחים שכבה דקה של קצפת מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מורחים שכבה עבה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
חנויות מאפה להוסיף קצה מסולסל דקורטיבי של שוקולד מריר הקרקע סביב בסיס העוגה. מלא את כף היד החפתית שלך עם כמה שוקולד הקרקע ולהרים ולהטות אותו על בסיס העוגה בכל רחבי הקצה התחתון. לסובב את העוגה בין handfulls. זה העקב של היד שלך שיוצר את הקצה המסולסל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
לסובב את קצה סכין חדה נגד בלוק של שוקולד לעשות תלתלים או לחתוך שבבי עם מקלף ירקות. שים אותם על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולף
רול פירות צהוב אחד
13
סקופ את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנות שומן צינור בכל רחבי הקצה העליון של העוגה. לחץ על דובדבן רענן או נמרץ לתוך מרכז כל שושנה. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ממש לפני ההגשה, אבק העליון עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
וריאציה ללא אלכוהול
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
15
השתמש כ -24 אונקיות של דובדבנים חמוצים משומרים בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט
3 תותים קפואים ללא סוכר
16
מסננים את הדובדבנים, שומרים את הסירופ והדובדבנים בנפרד. בסיר קטן, להביא לרתיחה 1/3 כוס אספרסו או קפה חזק, סירופ שמורות, ו 3/4 כוס סוכר (או לפי הטעם), ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קפה חזק
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
הסר מהחום ושמורה עד הצורך.
18
Bûche de Noël de Henri Variation
19
לתפריט חג המולד שלנו בשנת 2010, השתמשנו בטעמי יער שחור עבור בורשה דה נואל שלנו. אפינו את הג ' ניס כעוגת סדינים, טבלנו אותה בסירופ הקירש, פיזרנו אותו בעובי עם הקצפת, ואז פיזרנו את הדובדבנים על השמנת לפני שהפלנו את העוגה. הקפאנו את זה עם קרם חמאה שוקולד מסורתי. זה עושה bûche קל מהרגיל, והאורחים שלנו ניקו את הצלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קירשה
3 תותים קפואים ללא סוכר
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1
אם משתמשים בדובדבנים, לנקז אותם, שמירה הן את הסירופ ואת הדובדבנים. למדוד את כמות הסירופ ולהניח בצד. מקרצפים את הדובדבנים בקערת זכוכית ב 1/2 כוס קירש במשך 1 שעה, משליכים אותם מדי פעם.
יוצקים את הסירופ לסיר קטן עם הקירש ומוסיפים סוכר, במידת הצורך, כדי להכין סירופ מתוק מעט, בטעם דובדבן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קירשה
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום והניח בצד עד הצורך. אתה צריך כ -1 כוס סירופ לעוגה. תשתמש בשאר בתור רוטב לגלידה.
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.