קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת היער השחור. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמנת כבדה, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את המדף במרכז התנור. חמאה וקמח מחבת עוגה 10 אינץ 'כי הוא 3 אינץ' עמוק כגון עובש springform.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
לנפות את הקמח 1/2 כוס, הקקאו, והמלח יחד על גיליון נייר קלף ולהניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ווניל במהירות גבוהה עד התערובת שילשה בנפח והוא עבה מאוד, על 8 דקות. כאשר המקצף מורם, הבלילה תיצור סרט עבה כפי שהוא נופל בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מנמיכים את המהירות כדי לערבב בזהירות להקיש על החומרים יבשים לתערובת הביצה. ברגע שכל הקמח נוסף לביצים, עצור את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים את החמאה המומסת, מקפידים להשאיר את המוצקים הלבנים והחלביים מאחור. עם מרית גומי גדולה, באמצעות משיכות מעט ככל האפשר, לסיים לקפל את תערובת הקמח וחמאה לתוך הבלילה עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מיד לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, למקם את המחבת על תבנית אפייה, ואופים עד העוגה מרגישה רק המשרד למגע, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר במשך כ 5 דקות. ואז להפוך את העוגה במהופך על מתלה להתקרר. זה יהיה לשטח העליון מעט כיפה.
1
מניחים את הסוכר ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיף את הקירש ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
3
יוצקים את הסירופ לתוך כוס קטנה או קערה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל במהירות בינונית גבוהה עד שהיא מחזיקה פסגות מוצקות. אל תפרזי; הקצפת צריכה להיות חלקה ומוצקה. מחלקים את השמנת ל 4 חלקים שווים ומניחים אותם בצד. (זה עוזר למנוע להגיע קצת האחרון של לקשט ולגלות שנגמר לך שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים את הדובדבנים ומחלקים אותם ל 2 ערימות שוות. שמור 8 עד 12 דובדבנים לקישוט העליון של העוגה אם אין לך דובדבנים טריים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
3
מניחים את העוגה על משטח עבודה עם הדף המקורי שלה. לקצץ את כל הקשה. עם סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
להעביר את השכבה העליונה לצלחת הגשה, לסדר את זה בצד העליון למטה.
5
מברישים אותו בנדיבות עם הסירופ. עם מרית אופסט או מרית גומי, חלקה על שכבת 1/2 אינץ ' של קצפת. לדחוף את הקרם קצת מעבר לקצה העוגה. (זה מונע פערים כאשר אתה ליישב את השכבה הבאה על גבי.) נרפס חצי מהדובדבנים לתוך הקצפת, מפזר אותם באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים את שכבת העוגה האמצעית על גבי הדובדבנים, לחיצה קלה לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
7
מברשת עם סירופ, להפיץ עם קצפת, ולפזר את המחצית הנותרת של הדובדבנים על הקרם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
8
לבסוף, להוסיף את שכבת העוגה האחרונה, לחתוך את הצד, על גבי הדובדבנים, שוב ליישב אותו לתוך שכבת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
מברשת עם סירופ. עם מרית הדובדבן או מרית גומי גדולה, מורחים שכבה דקה של קצפת מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מורחים שכבה עבה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
חנויות מאפה להוסיף קצה מסולסל דקורטיבי של שוקולד מריר הקרקע סביב בסיס העוגה. מלא את כף היד החפתית שלך עם כמה שוקולד הקרקע ולהרים ולהטות אותו על בסיס העוגה בכל רחבי הקצה התחתון. לסובב את העוגה בין handfulls. זה העקב של היד שלך שיוצר את הקצה המסולסל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
לסובב את קצה סכין חדה נגד בלוק של שוקולד לעשות תלתלים או לחתוך שבבי עם מקלף ירקות. שים אותם על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
סקופ את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנות שומן צינור בכל רחבי הקצה העליון של העוגה. לחץ על דובדבן רענן או נמרץ לתוך מרכז כל שושנה. מקררים את העוגה לפחות 4 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ממש לפני ההגשה, אבק העליון עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
וריאציה ללא אלכוהול
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
15
השתמש כ -24 אונקיות של דובדבנים חמוצים משומרים בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
16
מסננים את הדובדבנים, שומרים את הסירופ והדובדבנים בנפרד. בסיר קטן, להביא לרתיחה 1/3 כוס אספרסו או קפה חזק, סירופ שמורות, ו 3/4 כוס סוכר (או לפי הטעם), ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קפה חזקקפה חזק
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
17
הסר מהחום ושמורה עד הצורך.
18
Bûche de Noël de Henri Variation
19
לתפריט חג המולד שלנו בשנת 2010, השתמשנו בטעמי יער שחור עבור בורשה דה נואל שלנו. אפינו את הג ' ניס כעוגת סדינים, טבלנו אותה בסירופ הקירש, פיזרנו אותו בעובי עם הקצפת, ואז פיזרנו את הדובדבנים על השמנת לפני שהפלנו את העוגה. הקפאנו את זה עם קרם חמאה שוקולד מסורתי. זה עושה bûche קל מהרגיל, והאורחים שלנו ניקו את הצלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קירשהקירשה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1
אם משתמשים בדובדבנים, לנקז אותם, שמירה הן את הסירופ ואת הדובדבנים. למדוד את כמות הסירופ ולהניח בצד. מקרצפים את הדובדבנים בקערת זכוכית ב 1/2 כוס קירש במשך 1 שעה, משליכים אותם מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קירשהקירשה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים את הדובדבנים, שומרים אותם ואת הקירש בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קירשהקירשה
3
יוצקים את הסירופ לסיר קטן עם הקירש ומוסיפים סוכר, במידת הצורך, כדי להכין סירופ מתוק מעט, בטעם דובדבן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
קירשהקירשה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום והניח בצד עד הצורך. אתה צריך כ -1 כוס סירופ לעוגה. תשתמש בשאר בתור רוטב לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
מתוך מזכרות של הוברט קלר: סיפורים ומתכונים מחיי מאת הוברט קלר, © 2012 Andrews McMeel Publishing

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.