עוגת זית, אנשובי ובצל היא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך עגבניות, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בצל, אנשובי וטארט זית, אנשובי וברוסקטה זית, ו אנשובי וברוסקט זית.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח ועלי בזיליקום.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה צלחת עוגה 8 אינץ'. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המנה עד שהוא על 1/4 אינץ ' או 1/2 סנטימטר עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים במשך כ 8 דקות בתנור שחומם מראש, עד שרק מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפוך שכבה של פטריות ובצל בתחתית קרום העוגה. למעלה עם שכבה של עגבניות, זיתים ואנשובי. נקודה עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
חזור לתנור שחומם מראש ואפה במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.