קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת זכוכית שבורה

עוגת זכוכית שבורה
את המתכון של עוגת זכוכית שבורה ניתן להכין בסביבות 8 שעות . מתאים ל-15 מנות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 349 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. 156 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ג'לי תות, חמאה, מים ופירורי קרקר גרהם. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קינוח זכוכית שבורה , ג'לו זכוכית שבורה וג'לו זכוכית שבורה .

הוראות

1
מניחים תערובות ג'לטין ליים, תפוז ותות ב-3 כלי זכוכית נפרדים בגודל 9x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס משומרמיץ אננס משומר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
יוצקים 1 כוס מים רותחים לכל טעם של תערובת ג'לטין; מערבבים את הג'לטין עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים 1 כוס מים קרים לכל טעם ג'לטין, מערבבים לאיחוד ומקררים את 3 טעמי הג'לטין עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים מיץ אננס בסיר עד שהוא חם אך לא רותח. מערבבים ג'לטין ללא טעם לתוך מיץ אננס עד להמסה. מקררים את תערובת מיץ האננס עד להתקררות ומסמיכה, כ-30 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מערבבים פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת וסוכר חום יחד בקערה. הניחו 1 כוס תערובת פירורים בצד לקישוט. לחץ על 2 כוסות תערובת הפירורים הנותרות לתחתית תבנית עוגה בגודל 9x13 אינץ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים שמנת לקערת ערבוב מתכת גדולה ומקציפים במיקסר חשמלי עד שהקרם אוורירי ויוצר פסגות רכות, כ-3 דקות. מקציפים לאט סוכר לקצפת, 1 או 2 כפות בכל פעם; להקציף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
חותכים את הטעמים השונים של הג'לטין לקוביות. השתמשו במרית דקה כדי להרחיק את הקוביות מתחתית הכלי ולשחרר אותן.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מקפלים בעדינות רבה את מיץ האננס הסמיך וקוביות הג'לטין לתוך תערובת הקצפת עד לאיחוד יסודי. כף לתוך קרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
9
מפזרים את העוגה בתערובת פירורי גרהם שמורה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
10
מקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות עד לילה.

מרכיבים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "