עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו
עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מושלם עבור יום הולדת. נסו עוגת יום הולדת תוצרת בית פשוטה, עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה, ו עוגת יום הולדת עם ציפוי צמר גפן מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומדחום קריאה מיידית
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה בנדיבות את החלק התחתון ואת הצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעייל אותם עם חמאה.
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
הסר את הסיר מהתנור ולאפשר לו להתקרר מעט. שמור.
בקערה בינונית, לנפות יחד את סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה וקמח.
בקערה גדולה, להכות את הביצים, סוכר, וניל, שמנת חמוצה יחד עד חלקה.
מוסיף את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, מטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע היווצרות של גושים. הפוך באר במרכז הבלילה ויוצקים את החמאה המומסת.
להקציף עד חלקה. מקפלים את השוקולד הקצוץ
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהתפזר לרמה העליונה. הקש בעדינות על הצדדים של המחבת כך הבלילה מפיצה באופן שווה. החלק את תבנית האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
הסר את המחבתות מהתנור ולאפשר לעוגות להתקרר לזמן קצר. הפוך את העוגות מהמחבתות על תבנית אפייה המצוידת במתלה תיל וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הציפוי.
יוצקים קצת מים, על 2 אינץ ' עמוק, לתוך סיר כדי ליצור דוד כפול מאולתר.
שים את המחבת על הכיריים ותביא את המים לרתיחה עדינה. לטבול את המדחום לקרוא מיידית לתוך המים רותחים כדי לנקות את כל זיהומים מהקצה כדי לבדוק כי המדחום עובד.
בקערת ערבוב גדולה ונקייה, לשלב את 5 כפות מים קרים, קרם של טרטר, סוכר, חלבונים ביצה וסירופ תירס. בעדינות להוריד את הקערה על פני המים רותחים. כבה את החימום מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי להצליף הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת הביצה ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של החלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו 140 מעלות F. אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, מיד לשים את הקערה של לבנים בחזרה על המים ולחדש מכות עד שהם סיימו, 2-3 דקות נוספות.
הסר את הקערה מהמים ולקפל בתמצית הוניל. זה צריך להיראות כמו מרשמלו fluffiness. הניחו בצד את הזיגוג כדי לאפשר לתערובת להתקרר. כפור את העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "glopping" הציפוי בכל רחבי העליון והצדדים.