קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ליטרת גבינת שמנת לימון

עוגת ליטרת גבינת שמנת לימון
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפית מלח דל, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת ליטרת גבינת שמנת אוכמניות, עוגת קילו שמנת חמוצה אוכמניות עם קרם לימון, ו לימון שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת צינור בצבע בהיר או 12 כוס (10 אינץ') מחבת Bundt עם תרסיס בישול הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד את קמח העוגה ומלח. תניח בצד. אם באמצעות פרג זרעים, להוסיף אותם לעוגה flour.In קערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה, גבינת שמנת וסוכר במשך 5 טוב עד 8 דקות, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קמח עוגהקמח עוגה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החלמונים ומכים עוד 2 דקות בערך. הכה את גרידת לימון ושמן לימון, גירוד למטה הצדדים של קערה מעת לעת.מערבבים, לא להכות, בקמח / מלח mixture.In קערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה עוגה, ואז לשפוך לתוך המחבת משומן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את העוגה במשך 60-80 דקות או עד שיפוד ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי (טמפרטורה פנימית 210 F) או עם פירורים לחים בניגוד הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן הפוך ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין על rack.To הפוך את הזיגוג,להמיס את החמאה בכוס מדידת מיקרוגל גדולה 2 כוס גדולה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים למעיל. עכשיו להוסיף את מיץ לימון כפית בכל פעם, ערבוב, עד זיגוג הוא עקביות טובה עבור טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
טפטוף על העוגה על ידי לשפוך אותו ישר מתוך כוס המדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר