, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו ליקר אגוזים כמו פרנג'ליקו, שוקולד מריר, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט אגוזי לוז שוקולד עם מוס שוקולד, מוס שוקולד אגוזי לוז, ו מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הפוך את הקרום: אגוזי לוז צלויים על גיליון אפייה מעוטר עד הזהב אור, על 18 דקות. לשפשף את האגוזים החמים במגבת מטבח כדי להסיר עורות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבולת עוגיות אגוזי לוז במעבד מזון עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים חמאה ומערבלים עד שפירורים מתחילים להתקבץ יחד. לחץ פירורים על הצדדים התחתון ומעלה של 9 1/2-in. מחבת טארט עם שפה נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
אופים עד הקרום מוגדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
מורחים אגוזי לוז שוקולד על פני הקרום. צמרמורת עד התפשטות היא חברה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
הפוך מוס: ממיסים שוקולד, סוכר, ו 2 כף. מים בסיר קטן על אש נמוכה עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מקציפים ביצים לבנים בקערה בינונית באמצעות מיקסר עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקציפים קרם בקערה אחרת עד נוקשה. מערבבים חלמונים וליקר לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מקפלים תערובת שוקולד בעדינות לתוך חלבונים ביצה, ואז לקפל בשמנת עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
11
יוצקים מוס לתוך הקרום להפיץ באופן שווה (אם באמצעות חלבונים ביצה מפוסטר, צמרמורת 20 דקות בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
12
מפזרים אגוזי לוז קצוצים וצינה עד מוס הוא המשרד לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
13
הסר שפה מן המחבת לחתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
* אגוזי לוז מאורגון-שם למעשה כל היבול של ארה " ב גדל-טעם הרבה יותר מתוק ורענן מאשר יבוא. מצא אותם בפחים בתפזורת בחנויות מכולת (לבדוק את ארץ המוצא) ו-freddyguys.com, hazelnuthill.com, או yournw.com הקינוח הזה מכיל ביצים לא מבושלות. אתה יכול להחליף חלבוני ביצה מפוסטר עבור חלמונים טריים לבנים אם אתה מודאג לאכול ביצים גלם; בצע את כמויות ההמרה של היצרן.