זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמנת כבדה, סודה לשתייה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות, שוקולד מריר ועוגת מוס קפה לבן, ו עוגת בראוני מוס שוקולד קרמל לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר עם המים ומיץ לימון ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לנגב את הצד של הסיר. מבשלים את הסירופ ללא הפרעה עד שהוא מתחיל חום בקצוות, 4 עד 5 דקות. לסובב את המחבת, ואז להתבשל עד הקרמל הופך ענבר בינוני כהה, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1/2 כוס הקרם בזרם יציב. מערבבים עם כף עץ ארוכה לטפל לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מעבירים את הקרמל לקערה ומקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חמאה תחתית רק של שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ו בשורה אותם עם נייר קלף. בקערה בינונית, לטאטא את הקקאו עם מים רותחים עד צורות משחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטאטא את החלב עד חלקה; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
על גבי גיליון נייר שעווה, לנפות את קמח העוגה עם סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
קמח עוגה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את חלמון הביצה והביצה ומכים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מוסיפים את החומרים יבשים ב 2 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקקאו; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
10
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות (השכבות יהיו רדודות) להחליק את צמרות.
11
אופים את העוגות במשך 12 עד 14 דקות, או עד צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין בקצוות. להפוך אותם על מתלה תיל להתקרר לחלוטין. לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
13
בקערה קטנה למיקרוגל בטוחה, ממיסים את הקפה המיידי ב 3 כפות של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מפזרים על הג ' לטין ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הקרמל עם frache crme רק עד פסגות רכות טופס. עובד במהירות, מיקרוגל תערובת קפה ג 'לטין במרווחים של 10 שניות רק עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין חם למגע. במהירות להקציף את הג ' לטין חם לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטס סוכריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
קו 9 אינץ 'סביב מחבת springform עם פלסטיק לעטוף, משאיר לפחות 4 אינץ' של overhang מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
מניחים 1 של שכבות העוגה, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת springform. כפית חצי מוס קרמל מעל העוגה במחבת העליון עם שכבת עוגה אחרת. לחץ בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
17
מוסיף את מוס קרמל הנותרים העליון עם שכבת העוגה הסופית, צד שטוח למעלה. מקפלים את לעטוף פלסטיק התלויים מעל העוגה ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
בסיר בינוני, לחמם את הקרם רק עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
19
הסר מהחום.
20
מוסיף את השוקולד ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
21
בואו זיגוג מגניב במשך כשעה, עד עבה אבל שלילי. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממת עם החלב ומעבירים אותו לשקית מאפה עם טיפ דקיק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
22
לפתוח את החלק העליון של העוגה ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה. להחליק רצועות רחבות של נייר שעווה מתחת לקצה התחתון של העוגה מסביב כדי לתפוס טיפות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
23
הסר את הצד והתחתון של המחבת ולפתוח את העוגה. להחליק את הצדדים של העוגה עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
24
יוצקים על 3/4 כוס של זיגוג שוקולד על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי, מילוי כל פערים. להכניס למקרר במשך כ 5 דקות, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
25
יוצקים את זיגוג שוקולד הנותרים על העוגה ולהפיץ אותו בכל רחבי; לא להפיץ פעם זיגוג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
רוטב שומשום יפני מוכן
26
החל מהמרכז ועובד במהירות לכיוון הקצה, צינור ספירלה מתמשכת של זיגוג לבן מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, להפעיל את הקצה בעדינות דרך זיגוג מהמרכז לקצה כדי ליצור דפוס אינטרנט. מקררים את העוגה במשך כ -15 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
27
תן לעוגה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בעדינות להסיר את רצועות נייר שעווה, לחתוך את העוגה לתוך טריזים לשרת.