עוגת פולנטה שוקולד לחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פולנטה שוקולד לח. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך ברנדי, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות. חמאה 9 על 13 אינץ תבנית עוגה ו בשורה אותו עם קלף או נייר שעווה.
בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד והחמאה יחד. מערבבים היטב ומניחים בצד כדי להתקרר מעט. בינתיים, במיקסר מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), מקציפים את חלמוני הביצה ו 1/2 כוס הסוכר מגורען עד צהוב בהיר מאוד ורך. בקערה נקייה ויבשה, מקציפים את החלבונים עד שיוצרים פסגות רכות.
מוסיף את הסוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף רק עד נוקשה ומבריק, כ -30 שניות יותר. מקפלים את חלמונים לתוך תערובת שוקולד חם עד בקושי מעורבב. מקפלים בלבנים עד בקושי מעורבב.
מפזרים את הברנדי ואת פולנטה באופן שווה על פני השטח של הבלילה לקפל פנימה.
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים עד המרכז הוא מוצק ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי (כמה פירורים בסדר), 1 עד 1 1/4 שעות.
חותכים לריבועים, אבק עם סוכר של קונדיטור, ומגישים.