עוגת פרג לימון
עוגת פרג לימון דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מיץ לימון, סוכר של ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), עוגת פרג לימון, ו עוגת פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 F. מעיל עוגה מחורצת 10 כוס או מחבת באנדט עם ספריי בישול.
מערבבים את הקמח, פרג, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש. בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. מקציפים את מיץ הלימון. לאט, לנצח 1/3 של החומרים היבשים, ואז 1/3 של היוגורט, ערבוב עד רק מעורבב. חוזר, לסירוגין מרכיבים יבשים ויוגורט. להתמזג עם ההתלהבות. כף לתוך תבנית האפייה.
אופים 50 עד 65 דקות או עד ששיפוד מוכנס לעוגה יוצא נקי.
הסר את המחבת מתלה חוט מגניב 10 דקות. הפוך את המחבת כדי להסיר את העוגה. הפוך את זיגוג: להמס את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר של הממתקים, מיץ לימון וגרידת. כפית זיגוג על העוגה בעוד העוגה היא עדיין חמה. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים עד 2 ימים קדימה.