עוגת צב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת צב שוקולד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם חלב מתאדה, קרמל ותוספות שוקולד, תערובת עוגת המזון של בטי השטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת צב שוקולד, עוגת צב שוקולד, ו עוגת שכבות צב שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס התחתון של מחבת 13x9 אינץ'.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
אופים 22 דקות. מקררים את הבלילה שנותרה.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, קרמל חום וחלב התאדה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים. מערבבים בפקאנים.
יוצקים תערובת קרמל על עוגה חמה במחבת.
אופים 25 עד 28 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים עם גלידה, טפטוף עם תוספות ומפזרים פקאנים. החנות מכוסה באופן רופף.