ג'ינג'ר-כתום כוכבים
כוכבים ג'ינג'ר-כתום יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 42 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 70 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חמאה, מולסה בטעם חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: ג'ינג'ר-כתום כוכבים, כוכבים זנגביל, ו כוכבים ג'ינג'ר נוצץ.
הוראות
לנפות הראשון 7 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מוסיפים סוכר ומכים עד מעורבב היטב. מקציפים במולסה, חלמון ביצה, קליפת תפוז ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים רק עד מעורבב. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 4 חתיכות. לשטח כל אחד לדיסק. עוטפים כל אחד בפלסטיק ומקררים עד קר ומוצק, לפחות 4 שעות.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחימום מראש עד 350°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים חתיכת 1 של בצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות 2 1/2-ל 3 אינץ ' חותך בצורת כוכב, לגזור עוגיות.
העברת עוגיות לגיליונות מוכנים, מרווח 1/2 אינץ ' זה מזה (עוגיות להפיץ מעט מאוד). לאסוף שאריות בצק reroll, לחתוך יותר עוגיות.
אופים עוגיות 5 דקות. הפוך אפייה גיליונות; אופים עד עוגיות נפוחות להיראות כהה מעט סביב הקצוות, על 5 דקות יותר. עוגיות מגניבות על גיליונות 2 דקות. באמצעות מרית מתכת דקה, להעביר עוגיות למדפים; מגניב. חזור עם חתיכות בצק שנותרו.
לנפות 1 1/2 כוסות סוכר לתוך קערה בינונית.
מוסיפים 5 כפיות מים ווניל; להקציף עד חלקה.
להקציף יותר סוכר על ידי כפות, במידת הצורך, עד הדובדבן נופל עבה את whisk. זיגוג כפית לתוך שקית מאפה מצויד 1/16-inch קצה עגול רגיל או שקית פלסטיק resealable (קצה לחתוך את התיק). ציפוי צינור על עוגיות.
בואו לעמוד עד הדובדבן קשה, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה.)