עוגת קילו גבינת שמנת
. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מקציפים חמאה וגבינת שמנת יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים סוכר לתוך תערובת חמאה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים שתיים בכל פעם, ומאפשרים לכל זוג ביצים להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. הכה בתמציות וניל ושקדים עם הביצים האחרונות.
יוצקים את הקמח ואת אגוז מוסקט לתוך הקערה ופעימה עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת הצינור מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -80 דקות. בדוק עבור doneness לאחר 1 שעה. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.