אם יש לך סודה לשתייה, שוקולד עגול, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. קיפוד " עוגה, Ezhiki-עוגיות קיפוד, ו עוגיות שוקולד-פקאן קיפוד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
גריז וקו בסיס 1 ליטר אגן פודינג זכוכית חסינת חום ופח כיכר 450 גרם עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
שים את החמאה והשוקולד בסיר ולהמיס על אש נמוכה, ערבוב. כאשר כל השוקולד נמס להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וסוכר muscovado. בקערה אחרת לנצח יחד את הביצים, שמנת חמוצה תמצית וניל.
יוצקים את תערובות הביצה והשוקולד לתוך הקמח ומערבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
6
שקול 250 גרם לתוך פח כיכר, ואז כפית את שאר התערובת לתוך אגן הפודינג.
7
מבשלים את שתי העוגות זה לצד זה בתנור. עוגת הלחם תבשל בכ -30 דקות ואת עוגת האגן בכ -1 שעה. קח את עוגת כיכר מהתנור ולסגור את דלת התנור במהירות כדי לא לאפשר את החום החוצה. בדיקה עם שיפוד מוכנס למרכז, זה צריך לצאת נקי. אם לא לחזור לתנור לעוד חמש דקות. חזור עם עוגת האגן לאחר כחצי שעה נוספת. לאחר כל עוגה מבושלת, לאפשר להתקרר לחלוטין לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכריות מצופות שוקולד
8
כדי להפוך את הדובדבן, מערבבים יחד את הקקאו והמים כדי להפוך את הדבק חלק. לנצח את החמאה עד רך בהדרגה לנצח את הסוכר הדובדבן.
כדי להרכיב את העוגה, לקצץ את החלק העליון של עוגת האגן כך שהוא שטוח. הפעל צד חתוך למטה על לוח וחותכים במחצית אנכית.
11
מורחים מעט ציפוי חמאה על כל אחד מהבסיסים השטוחים וסנדוויץ ' אלה שני משטחים butterercreamed יחד כדי להפוך צורה כדור רוגבי לגוף הקיפוד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
12
מניחים על לוח עוגה 30 ס " מ או לוח עץ.
13
חותכים את עוגת כיכר במחצית אנכית. קח חצי וקצץ את הקצה הקצר לצורת וי כדי ליצור את הראש המחודד. תשתמש בציפוי כדי להתחבר לגוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
14
חותכים חתיכות מעוגת כיכר הנותרים כדי למלא את כל הפערים. תכסה את כל העוגה בציפוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
15
חותכים את מוטות פתית לחתיכות החל 2.5 ס "מ עד 5 ס" מ. הקוצים לא צריכים להיות רגילים או אפילו בכושר. החל בחזית לדחוף את הקוצים לתוך הגוף של הקיפוד בזווית קלה. התחל עם חתיכות קטנות בהדרגה באמצעות אלה גדולים ככל שאתה הולך לכיוון הגב. לחץ על שוקולד עגול לתוך קצה הראש כדי לייצג את האף ולהשתמש שוקולד צ ' יפס לעיניים. באמצעות קצת ציפוי חמאה לצרף שבב או כדורי זהב לעיניים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
16
העוגה היא הטובה ביותר עשה את היום לפני חיתוך וזיגוג ישמור היטב במשך 34 ימים.
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.