עוגת שוקולד אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד אגוז. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצאים אגוז, סירופ תירס בצבע בהיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד אגוזים, עוגת שוקולד אגס-אגוז, ו עוגת שוקולד אגוזים עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה 1 בשליש התחתון של התנור. מחממים תנור ל 35
מערבבים סוכר חום, קמח, ומלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים בסירופ תירס, ומביאים תערובת לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים חמאה ושוקולד; מערבבים עם מקצף עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר; מערבבים אגוזי מלך, וניל, וביצים.
להתאים בצק עוגה לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מצופה בתרסיס בישול, הקשה על הבצק לתחתית ומעלה את הצדדים של המחבת.
תערובת אגוז כפית לתוך קרום מוכן.
אופים על מדף התנור התחתון ב 350 במשך 33 דקות או עד שנקבע. מגניב במשך 20 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר צדדים של מחבת טארט; להחליק טארט על מגש הגשה.