קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-דובדבן

עוגת שוקולד-דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מלח, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת שוקולד-דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1/2 כוס מים וסוכר בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד סוכר מתמוסס וסירופ מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
3
הסר תערובת מחום; מגניב 30 דקות.
4
מערבבים בקירשה. מכסים ומקררים 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים סוכר ומכים עד חלקה. מוכה בביצה ובוניל. לנפות קמח, קקאו, ומלח מעל; הכה להתמזג. באמצעות קצות אצבעות לחות, לחץ על הבצק מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
דובדבנים מסוננים, הזמנת סירופ דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
מפזרים דובדבנים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מערבבים ביצים, סירופ תירס, חמאה, וניל ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים סוכר וסירופ דובדבן 1/4 כוס; הכה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
מערבבים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
7
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
אופים טארט עד סט במרכז, על 1 שעה. מגניב על מתלה 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.) Release tart from pan. אבק עם אבקת סוכר וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.