עוגת שוקולד פקאן
עוגת שוקולד פקאן היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, קיצור, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב קמח 1/4 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או סכינים crisscrossing, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות.
רול מאפה, באמצעות מערוך מקומח, למעגל 2 אינץ 'גדול יותר מאשר צלחת עוגה הפוכה, 9x1 1/4 אינץ'. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
בקערה גדולה, להכות סוכר, חמאה, סירופ תירס, ויסקי, 1/2 כפית מלח והביצים עם מקצף יד. מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע בראונינג עודף; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים עוגה 40 עד 50 דקות או עד סט. מגניב 30 דקות. מקררים כ 2 שעות עד צונן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.