עוגת שוקולד צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד צ'יפס. מנה אחת מכילה 766 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, שוקולד צ'יפס, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז וקמח במחבת 10 עד 12 כוס.
מערבבים חמאה עם סוכר ומלח בקערה גדולה עד שמנת מאוד.
להקציף ביצים, אחד בכל פעם, עד בשילוב.
להקציף שמנת חמוצה וניל עד בשילוב.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה לקערה. מערבבים עד כמעט בשילוב. מערבבים בשבבים עד בשילוב ולא נותרו פסים לבנים של קמח.
כף למחבת ואופים עד הזהב ופשוט להגדיר, 40 עד 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת 45 דקות, ולאחר מכן הפוך על צלחת הגשה או מתלה קירור.