קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד קפואה עם רוטב דובדבנים

עוגת שוקולד קפואה עם רוטב דובדבנים
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ליקר בטעם דובדבן, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פרוזן יוגורט שוקולד דובדבן, שוקולד צ'יפס דובדבן פרוזן יוגורט, ו פרוזן יוגורט שוקולד צ'יפס דובדבן טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים חלב מרוכז ושוקולד נמס; מכים עד שמנת. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם. כיסוי; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב דובדבנים, סוכר ומים; לערבב היטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בקערה קטנה, לשלב קורנפלור וליקר; להתמזג היטב. מערבבים לתוך תערובת דובדבנים רותחים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מגניב 15 דקות. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
(מקרטון)(מקרטון)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
כדי לשרת, מניחים עוגה במקרר במשך 30 דקות כדי לרכך מעט.
6
חותכים לפלחי; מניחים על צלחות קינוח בודדות.
7
מגישים רוטב על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה