קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון

עוגת שיפון לימון
עוגת לימון שיפון יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לכם קצפת כבדה, מלח, מילוי פאי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון, ו עוגת שיפון לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שמן, חלמונים, מים וקליפת לימון. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות טופס. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס סוכר, והכה עד פסגות נוקשות מאוד מבריק טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. הפעל הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך עוגה מגניב לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, לשחרר קצוות לנער מחבת כדי להסיר עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להפוך את המילוי: לנצח קרם לפסגות נוקשות. מקפלים במילוי לימון. תירגע עד שתתקשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
כדי להרכיב עוגה: פרוס עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. למלא שכבות עם 1/3 כוס מילוי.
8
מורחים מילוי שנותר על השכבה העליונה. לקשט עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט