עוף בגריל וייטנאמי עם אטריות ורמיצ'לי (Bun Ga Nuong)
המתכון עוף בגריל וייטנאמי עם אטריות ורמיצ'לי (Bun Ga Nuong) יכול לספק את התשוקה הווייטנאמית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 527 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך עוף, בצל ירוק, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו צוואר חזיר בגריל Char עם אטריות Vermicelli: Bun Thit Nuong, צליה: חזיר וייטנאמי עם אטריות ורמיצ'לי וnuoc Cham, ו כנפי עוף צלויות וייטנאמיות-Canh Ga Nuong (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את העוף: לקצץ את השומן סביב החלק התחתון של השד אם יש. לשטוף את העוף יבש לטפוח באמצעות מגבות נייר.
חותכים את העוף לחתיכות 2 -". מתבלים עם מלח כשר וצ ' ילי אדום powder.In שקית zip-top( או קערה), לשלב את השום, שאלוט, פפאיה, אבקת אפייה, סוכר דקל, עשב לימון, בצל ירוק ורוטב סויה.
תוסיף את העוף. לנער את התיק בעדינות כדי לצפות את הבשר עם המרינדה (או לערבב היטב).
הסר את העוף מהמקרר לפני הזמן כדי להחזיר אותו לטמפרטורת החדר.
מפזרים את הבשר עם מלח תיבול פטריות(או מלח רגיל). במחבת גריל שאינו מקל עמוק, מברשת על 2 כפות של שמן זית. ברגע שהגריל חם, מוסיפים את העוף. לבשל במשך 5 דקות. הרם את הבשר עם מלקחיים ולבדוק קרום קרמל סביב הבשר, ולאחר מכן להפוך את העוף. מנמיכים את החום בינוני נמוך. כסה את המחבת ותן לגריל עוד 5 דקות.לסיים עם טפטוף של מיץ ליים וקמצוץ פלפל שחור.זמן ההרכבה: בקערה, לשלב את החסה, מנטה ומלפפון. לזרוק היטב.כאשר אתה מוכן לשרת, בכל קערה בודדת, מניחים קצת גזר חמוצים דייקון.
מוסיף את אטריות ורמיצ ' לי, שילוב החסה וכמה בוטנים כתושים. למעלה עם עוף בגריל וכמה פרוסות של פלפל צ ' ילי.
מגישים עם nc מ " מ בצד.ליהנות עם כוס גבוהה של משקה ג ' ינג ' ר צונן lemongrass.בתאבון!