קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo

עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, פירורי לחם, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri), Involtini Di Pollo-חזיר וגבינה ממולאים לחמניות עוף, ו לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להניח את העוף על קרש חיתוך, עור בצד למטה, ואת העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. בקערת ערבוב, מערבבים יחד את הפרושוטו, פטרוזיליה, פירורי לחם, פרמזן-רג ' יאנו, ביצים, פרובולון, עלי בזיליקום ועלי רוזמרין עד מעורבב קלות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
פרובולוןפרובולון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
הנח את המילוי בשכבה מעל הפנים של העוף ל בתוך 1 אינץ ' של כל ההיקף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
לגלגל את הציפור כמו צלי ממולא ולקשור בחוזקה במרווחי זמן קבועים עם חוט הקצב. מתבלים מבחוץ במלח ופלפל ומניחים על מדף קלייה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים עוף בתנור ומבשלים 35 עד 40 דקות, עד פריך וזהב מבחוץ והטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר מהתנור, לאפשר לנוח 10 דקות, לגלף לתוך 3/4 אינץ ' מדליונים עבים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק