קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף קייב

עוף קייב
גשו לסופר וקנו עוף, פטרוזיליה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.

הוראות

1
מניחים את כל מרכיבי חמאת השום בקערה ומתבלים היטב. מחית עם מזלג עד משולב היטב, צורה לשתי נקניקיות באמצעות סרט נצמד כדי לעזור לך לעצב אותו, ואז לעטוף בחוזקה לצנן או להקפיא עד ממש המשרד. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש. כאשר המשרד, לחתוך כל אחד ל8 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הניחו חזה עוף על קרש חיתוך והשתמשו בסכין חדה כדי ליצור כיס עמוק בתוך השד. הדרך הקלה ביותר היא לדחוף את נקודת הסכין לקצה השמן, להמשיך ללכת באמצע הדרך לתוך הפילה. היזהר לא לחתוך את כל הדרך או החמאה תדלוף החוצה בעת הבישול. חזור עם השדיים הנותרים. לדחוף 2 דיסקים של חמאה בתוך כל חזה עוף, לחץ כדי לשטח מחדש לאטום עם הידיים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן על צלחת אחת, ולהטות את הביצים על אחר. על צלחת שלישית, מערבבים את הקמח עם פפריקה וקצת מלח. טובלים כל שד בקמח, ואז הביצה ולבסוף פירורי הלחם, חוזרים כך שלכל קייב יש ציפוי כפול (זה יגרום להם פריך נוסף ולעזור לשמור את החמאה בפנים). צ ' יל לפחות 1 hr לפני הבישול, או להקפיא עכשיו לראות טיפים, להלן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
לבשל, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את Kievs עבור 2-3 דקות בכל צד עד הזהב ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים למגש אפייה ומבשלים 20-25 דקות עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי