קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית

עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית
מתכון עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית ניתן להכין בסביבות 3 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1018 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח לעוגה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. , וזה לא כל כך סופר. עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית, שוקולד חלב פריך-עוגת שכבות חמאת בוטנים, ו עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וקמח שני 9 אינץ ' מרובע מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
בקערה בינונית, לטאטא את קמח העוגה, קקאו ואבקת אפייה. בסיר בינוני, להמיס את החמאה בחלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח עוגהקמח עוגה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להקציף את החלמונים ביצה ו 1/2 כוס הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בקערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם מלח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים להכות במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים נוקשים מבריק. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים במשך 25 דקות, עד שהעוגות קפיציות וקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
קערהקערה
8
להעביר את העוגות מתלה ולתת מגניב לחלוטין.
9
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את השמנת החמה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
תן לעמוד במשך 3 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
תן את הזיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד עבה מספיק כדי להפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
13
הפעל את העוגות מתוך המחבתות ולשים שכבה אחת על צלחת. למעלה עם 1 כוס של ציפוי, להפיץ אותו לקצה. למעלה עם השכבה השנייה ולהפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
14
בואו העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך לריבועים.