עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית
מתכון עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית ניתן להכין בסביבות 3 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1018 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח לעוגה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. , וזה לא כל כך סופר. עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית, שוקולד חלב פריך-עוגת שכבות חמאת בוטנים, ו עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חמאה וקמח שני 9 אינץ ' מרובע מחבתות עוגה.
בקערה בינונית, לטאטא את קמח העוגה, קקאו ואבקת אפייה. בסיר בינוני, להמיס את החמאה בחלב על אש נמוכה.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב מעט.
להקציף את החלמונים ביצה ו 1/2 כוס הסוכר.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
בקערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם מלח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים להכות במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים נוקשים מבריק. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים במשך 25 דקות, עד שהעוגות קפיציות וקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי.
להעביר את העוגות מתלה ולתת מגניב לחלוטין.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה.
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את השמנת החמה על גבי.
תן לעמוד במשך 3 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
תן את הזיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד עבה מספיק כדי להפיץ, על 1 שעה.
הפעל את העוגות מתוך המחבתות ולשים שכבה אחת על צלחת. למעלה עם 1 כוס של ציפוי, להפיץ אותו לקצה. למעלה עם השכבה השנייה ולהפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים.
בואו העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך לריבועים.