פאי האוכמניות של ולרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 181 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. גשו לסופר וקנו פגז מאפה, גלידה, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 20%. מתכונים דומים: פאי הדלעת של ואלרי, ואלרי הטוב ביותר של גמבו, ו ואלרי הטוב ביותר של גמבו.
הוראות
1
שוטפים ומסננים אוכמניות. בסיר בינוני שלבו את הסוכר, 1 כוס פירות יער, עמילן תירס (השתמשו בכפות גדושות עם פירות יער קפואים), מלח, מים, קינמון ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לסמיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורז
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים מיד חמאה ושאר פירות היער. מערבבים עד שהרוטב מעורבב עם כל הגרגרים והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
יוצקים תערובת לתוך פגז עוגה מוכן. שמור בקירור עד זמן ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. ריזלינג הקציר המאוחר של מקפדן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מקפדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'גטטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. בפשטות, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.