תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם כביש רוקי עם רוטב מרשמלו. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 569 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי בריוש, שוקולד מריר, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג שוקולד, פודינג שוקולד, ו פודינג קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה 8 על 8 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
כדי להפוך את פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
4
שים את הבריוש בקערה גדולה. בקערה בינונית, להקציף ביצה, חלמונים, וסוכר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים חלב, חמאה, ברנדי ושוקולד נמס ומקציפים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ברנדי
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים תערובת מעל בריוש לחתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
יוצקים לתוך מחבת חמאה לכסות רדיד אלומיניום. מכניסים מחבת קלייה גדולה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
תנור
9
יוצקים מים חמים לתוך המחבת עד פאן הוא 1/2 מלא.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר רדיד ואופים 15 דקות יותר, או עד לקיסם שיניים מוכנס או סכין מוסר נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
סכין
רדיד אלומיניום
12
כדי להפוך את רוטב המרשמלו. בסיר קטן, להוסיף 1/4 כוס מים, להביא לרתיחה, ולהוסיף מרשמלו הנותרים. מערבבים כל הזמן עד מומס. כדי לשרת, לחתוך ריבוע 1/2 אינץ ' של פודינג לחם ומקשטים עם קצת רוטב.