קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם תכליתי

פודינג לחם תכליתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם צדדי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, לחם, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם פוקצ'ה טבעוני רב-תכליתי, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו תערובת שיבולת שועל רב-תכליתית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, יוצקים חלב חם על לחם. תערובת ביצים, ממתיק Granulated SPLENDA®, ווניל. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת הלחם ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
SplendaSplenda
ונילוניל
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
להוסיף צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
4
מערבבים היטב.
5
ממיסים את המרגרינה ויוצקים למחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים תערובת לחם על מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
לחםלחם
7
אופים במשך 40 דקות, או עד מוצק וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או קר.