פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן
טארט שוקולד פודינג בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים מרוסקים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, שוקולד אורז פצפוצי פינוק ברים עם סוכר שקדים עוגיות קרום, ו קשת Chard Tartlets עם רוזמרין שקדים קרום.
הוראות
מערבבים קרם וזעפרן בכוס פודינג.
מניחים בתנור מיקרוגל וחום על גבוה עד שמנת חמה, על 30 שניות.
הסר כוס ממיקרוגל ולתת תערובת תלולה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מניחים גלידה בקערה בינונית; מוסיפים תערובת זעפרן ומערבבים עם מרית גומי עד מעורבב היטב. כפית גלידה לתוך מיכל; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות עד 3 ימים.
להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק. מגניב 5 דקות.
להקציף סוכר קורנפלור בקערה בינונית להתמזג.
מוסיפים חלמונים; להקציף עד מעורבב (תערובת תהיה עבה). בהדרגה לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת חלמון עד חלקה. החזר תערובת לסיר.
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע, על 5 דקות.
הסר מהחום (תערובת עשויה להיראות מגורען; להקציף במרץ עד חלקה).
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פושר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מערבבים קמח, שקדים, סוכר ואבקת אפייה במעבד; תערובת עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד פירורים קטנים טופס.
להקציף קרם וחלמון בקערה קטנה כדי להתמזג; להוסיף למעבד להתמזג רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק יחד; לחלק את הבצק ל 6 חתיכות שוות. ליצור כל חתיכה לכדור. הקש 1 כדור בצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. לקצץ כל בצק עודף. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. כיסוי וצינה לילה.
אופים קרום עד הזהב מבושל דרך, כ 25 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מחלקים קרם מאפה בין קרום (על scant 1/3 כוס לכל); להפיץ באופן שווה.
מניחים 1 טרטלט על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם כף של גלידת זעפרן.
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.