קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקלתית
אירועיםקיץ
מגזין

פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן

פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן
טארט שוקולד פודינג בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים מרוסקים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, שוקולד אורז פצפוצי פינוק ברים עם סוכר שקדים עוגיות קרום, ו קשת Chard Tartlets עם רוזמרין שקדים קרום.

הוראות

1
מערבבים קרם וזעפרן בכוס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
זעפרןזעפרן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2
מניחים בתנור מיקרוגל וחום על גבוה עד שמנת חמה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר כוס ממיקרוגל ולתת תערובת תלולה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
מניחים גלידה בקערה בינונית; מוסיפים תערובת זעפרן ומערבבים עם מרית גומי עד מעורבב היטב. כפית גלידה לתוך מיכל; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
להקציף סוכר קורנפלור בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים חלמונים; להקציף עד מעורבב (תערובת תהיה עבה). בהדרגה לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת חלמון עד חלקה. החזר תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
הסר מהחום (תערובת עשויה להיראות מגורען; להקציף במרץ עד חלקה).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מעביר קרם מאפה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פושר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מערבבים קמח, שקדים, סוכר ואבקת אפייה במעבד; תערובת עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד פירורים קטנים טופס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
להקציף קרם וחלמון בקערה קטנה כדי להתמזג; להוסיף למעבד להתמזג רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק יחד; לחלק את הבצק ל 6 חתיכות שוות. ליצור כל חתיכה לכדור. הקש 1 כדור בצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. לקצץ כל בצק עודף. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אופים קרום עד הזהב מבושל דרך, כ 25 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מחלקים קרם מאפה בין קרום (על scant 1/3 כוס לכל); להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
הסר צידי מחבת טארטלט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים 1 טרטלט על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם כף של גלידת זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
זעפרןזעפרן
9
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.