פודינג שלג לימון עם רוטב בזיליקום
אם יש לכם מיץ לימון, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג שלג לימון עם רוטב פודינג ורדים, פודינג לחם אננס עם רוטב פודינג לימון, ו פודינג שלג עם רוטב Grand Marnier (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ג ' לטין לתוך מים קרים בקערה גדולה ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במים חמים, סוכר, גרידת לימון ומיץ עד שהסוכר מומס. להגדיר קערה באמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה ומעובה (עקביות תהיה דומה לזו של חלבוני ביצה גלם), כ 45 דקות.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד מאוד מקציף, 1 עד 2 דקות. בקערה נפרדת, להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים לבנים לתערובת ג ' לטין ומכים במהירות גבוהה עד משולשים בנפח ועבים מספיק כדי ליצור סרט שטוח רחב שמחזיק את צורתו על גבי תערובת כאשר מקצף הוא הרים, על 5 דקות (יותר אם באמצעות מערבל יד).
העברה לקערה גדולה מנה וצינה עד סט, על 3 שעות.
להביא חלב, סוכר, קמצוץ של מלח רק לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
שים חלמונים בקערה קטנה. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה אחרת, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך בזיליקום, ולחזור לסיר.
להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך חלמונים, ואז לטאטא לתוך חלב שנותר בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעילים רפרפת בחזרה של כף רושמת 77° על מדחום מיידי לקרוא.
להעביר רוטב פודינג לקערה וצינה, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 2 שעות.
כפית פודינג שלג לתוך כוסות או קערות העליון עם רוטב פודינג.
* חלבוני הביצה לא יהיו מבושלים במלואם.* פודינג שלג ורוטב פודינג ניתן לקרר בנפרד, מכוסה היטב, עד 1 יום.