קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות5
מגזין

פטריות וסופלה Chèvre

פטריות וסופלה Chèvre
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטריות וsoufflés Chèvre. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שדות שברה, Ode-to - Chèvre Bruschetta, ו Chèvre פירה תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 ומברישים שבעה ראמקינים 1 כוס עם חמאה. לייפות קלות את ramekins עם 2 כפות של Parmigiano-Reggiano ולהגדיר אותם על תבנית אפייה יציב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא בחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חלקה ועבה מאוד, על 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת קאיין. את החום, להקציף בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בואו להתקרר מעט.
6
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בפטריות ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות. עם מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך בסיס סופל עד לא פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
קערהקערה
8
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins, למלא אותם 1/2 אינץ ' מתחת לשוליים. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin כדי לעזור souffls לעלות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מפזרים את שאר הפרמז 'יאנו-רג' יאנו על גבי ואופים בשליש התחתון של התנור עד הסופלים נפוחים וחומים זהובים, כ -20 דקות. לחלופין, אופים בסופל 7 כוסות ב 375 במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים באופן מיידי.