פטריות ממולאות תרד
פטריות ממולאות תרד הוא מאכל שמגיש 30. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 48 קלוריות . 74 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 74% , המנה הזו די טובה. פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים , פטריות ממולאות תרד N אגוזי מלך ופטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מברישים קלות 30 כוסות בתבניות מאפינס בשמן זית.
מברישים את יתרת שמן הזית על הפטריות מכל הצדדים, ומניחים אותן עם צד הזימים כלפי מעלה לתוך כוסות המאפינס.
אופים את הפטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות. בזמן שהפטריות נאפות, טורפים בקערת מיקסר את הביצה, המלח והשום. מערבבים פנימה את התרד המרוקן, 1/4 כוס גבינת פרמזן, גבינת גאודה, גבינת מוצרלה ופירורי לחם עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את הפטריות מהתנור ומסננים מכל מיץ שהצטבר. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת התרד, ומחזירים לתבנית המאפינס.
מפזרים את הפטריות עם 1/4 כוס גבינת פרמזן שנותרה.
מחזירים לתנור, ואופים עד שהמלית חמה ומזהיבה, כ-10 דקות.