פטריות-קרפ קנלוני
קנלוני פטריות-קרפ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, קרפים בסיסיים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו קנלוני פטריות תרד, Ww תרד פטריות Cannelloni שוב, ו קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי פטריות, שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אורגנו ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים רסק עגבניות וקמח 1 כפית.
הסר מהחום, וקריר. מערבבים בגבינת ריקוטה, 1 כף פרמזן, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
כדי להכין רוטב פרמזן, מניחים 3 כפות קמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים 1/4 כפית מלח ואגוז מוסקט.
מניחים על חום בינוני; לבשל עד עבה (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות פרמזן. תתחמם.
כדי להכין קנלוני, כפית 1/4 תערובת פטריות כוס במרכז כל קרפ; להתגלגל.
מקום, צד התפר למטה, בכל אחד 4 מנות gratin או בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כפית חצי עגבניות מעל קרפים, ומעל עם רוטב פרמזן ועגבניות שנותרו.
אופים ב 218° במשך 15 דקות. הפעל מטלית (לא להסיר צלחת מהתנור); צלייה 3 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.