פילה דג פקאן של דיוות המטבח
אם יש לכם פירורי לחם, מלח, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט כרוב דרום-מערבי של דיוות המטבח עם חלב חמאה קרמי, דיווה המטבח של בננה, אוכמניות & Amp; שייק חמאה, ו דיווה המטבח של עוף לימון עם אספרגוס.
הוראות
באמצעות קערה בגודל בינוני, לשלב את חלב החמאה עם הביצה, 1/2 כף של תיבול עוף, ו 1/2 כפית של מלח ופלפל ואת הרוטב החם ומערבבים היטב. הגדר את הקערה aside.In קערה נוספת משלבת את פירורי הלחם או קורנפלקס, פקאן הקרקע, הפפריקה, התיבול העופות הנותרים, מלח ופלפל ופלפל קאיין.
מערבבים היטב. טובלים את פילה הדגים בתערובת החמאה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור מתובל.
מניחים את כף 2 של השמן במחבת גדולה, לא מקל ומניחים אותו על חום בינוני גבוה. בראון פילה בקבוצות, 2-3 בכל פעם, לא קהל המחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. חזור על ההליך עם השמן הנותרים פילה.
מגישים באופן מיידי.זכויות יוצרים 2010 (ג) אנג ' לה מדף MEDEARIS, המטבח דיווה!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.