פירה שום צלוי
פירה שום קלוי נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פירה שום צלוי, פירה שום צלוי, ו פירה קלוי-שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים שיני שום בתבנית אפייה קטנה.
טפטוף עם שמן זית, כיסוי, ואופים 45 דקות, או עד חום זהוב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך אך מוצק.
מסננים, ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מניחים שום קלוי, חלב, גבינת פרמזן, וחמאה לתוך הקערה עם תפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. לנצח כדי עקביות הרצוי עם מיקסר חשמלי.