פסטה עם ברוקולי ונקניקייה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 997 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך פלפל, פרמזן, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ברוקולי ראבה ונקניקיות פסטה, פסטה עם ברוקולי ורוטב, ו פסטה אפויה בסיר אחד עם נקניק וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, מעל חום בינוני, לחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית, עד להשחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המרק והפלפל האדום ומביאים לרתיחה. לאחר מכן להוסיף את ברוקולי rabe, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 3 דקות. מערבבים בחמאה ופרמזן ומבשלים, חשופים, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפסטה סחוטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, וזורקים לשלב.טיפ: לברוקולי רבה, בן דוד רחוק עלים של ברוקולי, יש טעם מריר ופרחים קטנים יותר. לחלופה מתונה יותר, תחליף ברוקולי. עבור ביס יותר פלפל, לנסות ארוגולה, chard שוויצרי, או סלק ירוק.