קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה פנקטה ותאנה

פסטה פנקטה ותאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pancetta-And-Fig pastan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, שמנת, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים הטריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים שוקולד / תאנים טריות בחברה טובה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה בייקון Pancetta, פסטה עם פנקטן וכרישה, ו פסטה עם פנקטן וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1 כוס מים חמים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
Saut pancetta, שאלוט, ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני 6 עד 7 דקות או עד pancetta הוא זהוב, שאלוט הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שמנת, גבינה ופסטה מבושלת חמה; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת. מערבבים ב 3/4 ל 1 כוס שמורות מים פסטה עד שמנת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
4
העברה לצלחת הגשה.
5
מפזרים תאנים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
מגישים באופן מיידי.